söndag 10 juli 2011

TävlingVad passar bättre att tävla om än denna snygga
prickiga sommarväska?

Lämna en kommentar om ditt bästa sommarminne och
du är med i tävlingen.
Tävlingen slutar söndagen den 17 Juli.

Lycka Till allesammans.
Jag njuter av sommaren så länge....

P&K
Linda

19 kommentarer:

 1. Nu blev det svårt :) Ett speciellt minne vet jag inte, men sol, måsskri och kluckande vågor lever jag länge på sen i vinter.
  Ha en fin dag. Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Vilken söt väska!
  Klart jag måste pröva lyckan!

  Mitt bästa sommarminne.....
  Det måste nog vara den sommaren som jag flyttade hit till vårt hus.
  F hade det då vi träffades en vinter för 12 år sedan, efter en minst sagt turbulent vår, kom mina flyttkartonger hit under sommaren och vi kunde,mycket lyckliga, börja vårt gemensamma liv.

  Kramar
  Annica - Vårt lilla bo (http://lillabo.blogspot.com)

  SvaraRadera
 3. Mitt bästa sommarminne är hela min barndoms somrar som tillbringades i Blekinge med min mormor. Sol, hav, bad, kräftfiske (framåt hösten), blomsterängar, sommarregn, myggbett, ja hela kitet.

  SvaraRadera
 4. Mitt bästa sommarminne är nog den sommaren jag var ca 7år. Jag och min bäsätis skulle få följa med på marknaden och där fick vi den störtsta polkagrisklubban som fanns. En stor, platt som räckte hela sommaren. Ett fins bokmärke satt det också på den ocj jag var så lycklig. Jag brukar tänka tillbaka på den tiden och vad tacksam man var för allt som man fick då.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 5. mitt bästa sommarminne är nog då jag som barn var hos min farmor. att cykla dit, veta att hon väntar det var så roligt. få en tidning som överraskning, äta god mat och godis. bara vara med henne och lyssna på berättelser från förr. sommarminnen jag bevarar för alltid.
  ~marita~

  SvaraRadera
 6. Bästa sommarminne måste vara när vi semestrade på Gotland och när vi var på stranden och vattnet låg spegelblankt och varmt. Vi var på stranden hela dagarna och umgicks hela familjen, spelade kort, pappa hade vindsurfingbrädan med, ofta blåste det ju. Gott med fika på stranden, vi fick för en gångs skull köpta bullar, mamma bakade resten av året, och så fick man en gång per dag gå iväg och köpa glass. Ja, härlig semester på Favoritön!!!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Härlig sommarkass! Vill vara med och tävla!

  Här e litet av mina sommarminnen:
  Mina bästa minnen har jag från min barndom, då vi flyttade ut till min farfars hus hela familjen. Vi bodde alla på vinden. Vi barn lekte hela dagarna ute, havet var nära och vi simmade mycket. En smakupplevelse minns jag speciellt. Vi var tre flickor och vi "kokade" egen mat ;) Vad sägs om reseptet; rabarberskivor med persilja =))
  Somrarna varade i evighet då när man var barn.

  SvaraRadera
 8. Jag älskar färgen på väskan! :) Mitt bästa sommarminne e när jag va me morfar och gjorde gärdesgård förra sommaren. Han va en riktig naturmänniska och jag saknar honom (han gick bort nyligen). Men minnen finns kvar :)
  kramar
  /Jasmine
  kladdkaka1984@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. De bästa sommarminnena var att få vara ensam hos mormor, leka i "hennes" skog och dricka saft i den gamla hammocken. Att hela trädgården dessutom luktade smultron var ljuvligt!
  Ha en fin vecka!
  JoHannah
  rockbarnettavlar@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Klart jag vill vara med och testa lyckan:)

  Inte lätt detta med sommarminne men jag får nog säga när hela familjen var i Blekinge för några år sedan. Vädret var kanon, vi badade, gjorde utflykter och allt var bara så perfekt!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 11. Jag vill gärna vara med och håller med de andra om att det är svårt att välja ett minne.

  Men det absolut bästa måste nog varit för ett par år sedan när jag för andra året tog mitt pick och pack och försvann ner mot korsberga och vedbände. För 10 underbara dagar bland nya vänner, trevlig personal och underbara hästar. Man levde som i en egen lite värld, där dagarna bara försvann.

  SvaraRadera
 12. Mitt bästa sommarminne är alla de gånger jag badat i havet. Vågorna,doften,ljudet är något helt annat än bo vid en sjö som jag nu gör.
  Det är nu tio år sedan jag fick möjligheten att bada i havet och det är speciellt när jag inte är van vid det.

  Är gärna med i utlottningen.

  nettan.klar@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Bästa barndomssommarminne är nog när man svischade med cykeln till badet och köpte godis i kiosken för en krona styck! Vare sig det var strålande sol eller spöregn så var man där!
  Vuxet minne är nog när förra sommarens fasadjobb var avslutat! Champagnen åkte fram, en klunk togs sen gick vi in och sov, trötta och glada!
  Är jättegärna med och tävlar om den fina väskan!
  Ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 14. I Love your BLOG

  greatings from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  SvaraRadera
 15. Tjena Linda, ett sommarminne jag har är när vi skulle möta svärföräldrarna vid Göta kanal för att växla av båten. Svärfar tar ett lätt skutt över relingen men missar aningens o försvinner rakt ner i vattnet vid kanten o bubblar opp framför oss efter ett tag. "F-n, jag hittar inte glasögonen!"

  Ha de gött! :)
  H2

  SvaraRadera
 16. Mitt bästa sommarminne är när jag för 19 år sedan fick min son Martin på midsommaraftonen. Det kom en kransprydd storasyster klädd i sommarklänning, vita knästrumpor och sandaler till BB och hälsade på. Hon var inte glad att ha fått en bror.....hon ville ju ha en lillasyster!! I dag är de ett syskonpar som håller i hop i vätt och torrt men som inte delar alla åsikter.

  Kram Eva-Lis & Zaga

  SvaraRadera
 17. Hej klart jag vill vara med o tävla om den söta väskan.

  Mitt bästa sommarminne är min o Hs första sommar tillsammans. Vi packade in oss i lilla bilen o åkte en massa mil ner till öland o sov på madrasser i stugan hans syster hade hyrt. Vi badade, åt gott o gick hand i hand så där nyförälskat o bara njöt av sommar o varann.

  Ha en skön helg
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 18. Bästa sommarminne.... det är nog att cykla i väg plocka smultron och trä på strå! Kram Maria

  SvaraRadera
 19. Jag är gärna med!

  Minns med glädje sommaren efter 9:an när jag jobbade i en kiosk på en ö i skärgården. Det var jättekul och ett steg in i vuxenvärlden eftersom jag bodde själv där nästan hela sommaren.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/07/17-juli-vinn-prickig-sommarvaska.html

  care69(at)live.se

  SvaraRadera