onsdag 4 maj 2011

En visp


Nu är vi där igen.....
Min pappa har verkligen talang för det
här med gamla saker.
( snacka om att han blir nöjd nu......)

Den här gamla vispen fick jag förra året,
nu har jag haft den ute under hela vintern.
Allt för att den ska se så sliten ut som
möjligt. Att jag är svag för rostigt är väl
inget nytt?

Kram
linda

5 kommentarer:

 1. *fniss* Jag är ledsen om jag gör din man grinig... ;0) Min är ju lika dan! Allt ska göras sååå otroligt noga så det blir inte gjort alls! Vi har grävt ur när vi byggde vårt växthus och fyllt på med grus ända ner till frostfritt djup och dessutom ligger det en dräneringsslang under. (hmmmm, min man var i farten när vi byggde växthuset) ;0) Så ja, jag har murat upp bänken direkt på gruset. Alltså, det är ju inte så många rader med tegel det handlar om och skulle det spricka får man väll göra om det igen. Inte mer med det tycker jag då, (min man skulle INTE hålla med mig) :0)

  När jag ska mura upp för min ruin tänker jag gräva ca 50 cm fylla i med lite grus och sedan mura med leca block i botten som jag armerar. Ovanpå detta tänker jag mura upp med teglet... Eftersom väggen kommer att muras som ett L är det inte så stor risk att något ska hända... Men då planerar jag att mura upp väggen 1,8 m hög! Misstänker att dina kallbänkar inte kommer att bli så höga. ;0)

  Lycka till!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar gammal visp!
  Kul när man får gammla saker av sin pappa:)

  Ha det gott!
  Kram C

  SvaraRadera
 3. Vilken fin gammal visp.. Tror aldrig jag sett den sorten innan.. Rostigt är vackert..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. ja förr var man noga med att saker och ting inte skulle rosta, man oljade in dem och förvarade under tak, men idag vill vi ha de där samma sakerna så rostiga som möjligt! =)
  susanne

  SvaraRadera
 5. Nämen heej min kära Linda! Åh så kul att se dig..eller jag menar att läsa dina rader och att få säga hej! :) Jag blir så glad så jag sprätter, hihi.
  Vilken cool visp du har där!! Den är fantastisk. Tänk vad mycket gosaker du kan göra med den. Slurp! Får jag smaka..?
  Mmmmm..nu ska jag njuta lite av dina blommor och gå omkring här inne och bara luuukta. Ahh!
  Precis vad jag behöver. Lite grönt runtomkring mig. Min tomt är ingen tomt. Det är säkert vännen. Du skulle dåna om du såg hur det såg ut. Och när man mår som jag så borde jag ha gröna sköna vackra växter rutomkring mig. Men sådan fingrar jag har inte. Om jag säger så här vännen, jag har endast två blommor inne i huset. Kämpar för att få dem att överleva. Mor min köpte en "Kalla". Tror jag den heter? Och nu är jag livrädd! Tänk om även den dör i mina händer...!! Kom och hjälp mig! ;)

  Goaste kramen och pussen till dig!
  Åsa.

  SvaraRadera