torsdag 16 oktober 2014

Min drömträdgård.

Ni vet ju redan att det här med trädgård ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Har Ni någon drömträdgård? Eller ni kanske redan har en.
Jag har ju en köksträdgård runt omkring mitt växthus. Men jag kan inte direkt kalla det min drömträdgård. Även om jag såklart gillar och tycker om det jag har idag så att säga.
Men min drömträdgård. Den finns ju såklart i mitt hjärta och tankar. Jag och min familj hoppas att någon gång ska huset som vi vill ha på landet dyka upp. Om ni visste vad jag så innerligt hoppas.
Det får gärna vara falurött med vita knutar och de finaste pardörrarna i gyllene ockra. Massor av odlingsyta i trädgården såklart. Ett växthus är ett måste. Så är det bara. Kanske är det en grund av de finaste tegelstenarna, som skiftar så fint i slitenhet eller varför inte en i puts. Golvet är av tegelsten eller gjuten platta. Så himla fint. Material till det hittar ni här hos Weber. Det här inlägget är ett samarbete med dem. Och vem vet kanske står de en dag vid min drömträdgård och ska hjälpa till. Runt omkring är det odlingsbäddar i mängder med de finaste gångarna som tar mig runt alltsammans. Jag gillar ju blanda olika material i gångar. Plattor, sten, grus, jordstampat.... Ni förstår. Det ska bli så där härligt levande. Gångarna ska ta mig igenom skyar av sommarblommor och mängder av ätbart. Fina staket skärmar av lite här och där.
Någonstans bland detta finns ett riktigt stort grönsaksland. Massor av Mandel och Snöbollspotatis blandat av morötter i olika kulörer. Sallad i de mest perfekta rader.
Höns. Det går omkring ett gäng höns med den stoltaste tuppen också.
Ni hör ju! Kan det bli annat än bra?
Det här är iallafall min drömträdgård. Håll tummarna att den blir verklighet.

Kram på er.
Linda

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar dröm :) Förra hösten fick jag min drömträdgård. Ett levande rum med massor av blommor, växter och träd. Drömmer nu om ett växthus för att kunna utöka köksträdgården samt som ett underbart ställe att bara koppla av :) Önskar dig en fin helg och håller tummarna för din dröm. //Victoria

  SvaraRadera
 2. Looks great! The top one!
  You're so right! Very interesting!


  You can buy cheapest Cheap ESO Gold at http://www.esosale.com/

  SvaraRadera
 3. Visst finns det en drömträdgård... i huvudet : ) Bit för bit liknar dock verkligheten bilden allt mer och nåt jag inte ända fram är det ju ändå vägen som är mödan värld.

  Roligt att jag hittade till din blogg. Du har ju så mycket fint att visa. Njuter av dina vackra bilder.

  Önskar dig skön lördagkväll
  Anette

  SvaraRadera