måndag 3 februari 2014

Plockandet fortsätter i växthusetJo. Jag fortsätter med mitt plockande ute i växthuset. En ordentlig vårstädning. Det tar ju sin lilla tid. Men jag klagar inte. Precis tvärtom. Jag älskar att gå där ute. Sopa. Slänga. Flytta runt. Flytta igen för det första blev inte bra...osv. Ni fattar! Det är ju liksom heeelt underbart att städa ett växthus. Tycker jag iallafall!! 💚

Kram på er.
Linda

7 kommentarer:

 1. Håller med fullständigt! Speciellt om man har någon kruka med nån krydda som man kan klappa på så att det sprider sig lite sommardoft under tiden som man "pular runt". Jag är i full gång med att planera ommöblering i växthuset för kommande säsong!

  SvaraRadera
 2. Så roligt det blev, en stund efter att jag skrivit kommentar hos dig fick jag hus och hem på posten och där fanns både din och min blogg med i tidningen som har växthus som tema! Lite nördigt eller?? Det finns ju inget bättre än växthusdoft och jordiga fingrar!!
  Hej igen från Växthusmadam!

  SvaraRadera
 3. Åh så mysigt drömmer om ett stort växt hus eller ett orangeri, förstår att du är där ute och myser när du städar.
  Ha en fin dag/Theres

  SvaraRadera
 4. Låter mysigt, och nu fick du bra
  vårstädarväder också.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Och sedan så är ju ditt växthus världens finaste också… :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Åhh så mycket fint du har i ditt växthus! Håller med till fullo...att städa och dona ute i växthuset är det roligaste som finns, tiden bara försvinner!
  Önskar dig en finfin helg...
  Kram Titti

  SvaraRadera