onsdag 13 november 2013

Världens smarrigaste laxsoppa



Fräs purjolök med curry, vitlök, salt och peppar. Häll över 2 förp. krossade tomater och låt det få koka ihop en stund. Tillsätt färsk timjan, och ha i buljong och grädde efter önskemål. För att hetta till soppan litegrann brukar jag oxå ha i lite chili. Låt koka ihop och alldeles innan servering lägger du i laxbitarna.
Men som med alla recept, bara att blanda i efter tycke och smak. Det här super receptet kommer från en mycket kär vän. Och jag lovar, soppan är galet god.

Kram
Linda

4 kommentarer:

  1. Den ska minsann provas och jag njuter av dina vackra bilder här på bloggen!

    Kraam
    Petronella

    SvaraRadera
  2. Letade efter lite fakta om Allium och hamnade här av en ren slump och är helt fast, vilka underbara bilder! Kram Inger

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen Tack Inger.
      Det var snällt sagt.♥

      Kram
      Linda

      Radera
  3. Jag gillar soppa, det äter vi varje måndag.
    Ska prova detta.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera