måndag 19 november 2012

FörberedelserKan Ni förstå?
Det är nu mindre än två veckor kvar till första advent. Himmel och pannkaka så mysigt det ska bli.
Barnen påminde mig igår om att det var väldigt viktigt att vi skulle komma ihåg att ta fram stjärnor och ljusstakar så det skulle kännas riktigt juligt.
Absolut, klart vi ska ha stjärnor och ljusstakar. Vi har väl aldrig hoppat över dem vad jag kan minnas. Hur skulle vi annars göra?
Det var då tanken kom tillbaks. Jag kanske ska till och sätta upp de röd och vitrandiga gardinerna iallafall då. Sagt och gjort. Förberedelserna inför advent är verkligen på gång. Gardinerna sitter på sin plats till barnens stora förtjusning. Jag kan inget annat än att hålla med, det är riktigt mysigt och ombonat med lite rött till jul.

Nu dags att ta tag i denna dag. 48 paket ska fixas klara....adventskalendrar på gång....
ibland undrar jag varför jag började med detta...förlåt jag menar hur orkar tomten komma tillbaks år efter år efter år.....
Det kan man ju verkligen undra!

Kram
Linda

3 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt med alla förberedelser! Tack för påminnelsen om paketkalendern :) Men här får barnen turas om att öppna, så det blir "bara" 24 paket :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja hur orkar tomten komma tillbaka varje år med dessa små paket:))
  Här hemma har vi bara 24st, de är inhandlade men inte inslagna än.
  Jag får verkligen hejda mig själv för att inte sätta upp de stora pappstjärnorna i fönstret, vill vill vill. I början av nästa vecka kommer de nog upp.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Ja nu börjar det närma sig =) Mysigt!!
  Jag måste sy upp gardinerna till köket sen skall de med få komma upp...

  Kram Mia

  SvaraRadera