lördag 19 november 2011

Nybakt



Ledig helg som är fylld med en del måsten
och väldigt mycket ingenting.
En toppenhelg i mina ögon.
Jag har bakat matbröd idag, ett väldigt vanligt
enkelt matbröd som jag bara tillsatt med solrosfrön
och det viktigaste av allt keso. Jag tycker brödet
blir saftigare av keson.
Nu är det dags för att njuta av Lördagskvällen,
ryggläge med en tidning innan mitt favoritprogram
börjar....Så mycket bättre!

Kram
Linda

3 kommentarer:

  1. Åhh jag är själv sugen på att baka- eller rättare sagt äta nybakat bröd;) Keso alltså, tack för den. Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Gott med hembakat, och din fina "god jul"pinne är ju underbar! //kram maria

    SvaraRadera
  3. Gott, och keso använder jag ofta. Fast jag bakar ju inte så ofta, men använder keso istället för sås tex.
    Ha en mysig söndag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera